Nokia jättämässä CES-messut väliin - seuraavat Lumiat todennäköisesti helmikuussa

Sami Koivunen
18. joulukuuta, 2012 17:01

Kiinalaisen WPDang-sivuston mukaan Nokia on peruuttanut suunnitelmat liittyen tuleviin Las Vegasissa pidettäviin CES 2013 -messuihin. Sen sijaan suomalaisyhtiö aikoo panostaa helmikuussa Barcelonassa pidettävään mobiilialan MWC-kongressiin.
Myös Unwired View -sivuston tekemien havaintojen mukaan Nokialla ei ole tulossa merkittävää esiintymistä tulevassa CES-tapahtumassa. Esillä on ainoastaan Nokian Navteq eli paikkatietojärjestelmiin keskittyvä osasto. Poissaolon syynä voi olla muun muassa tämän vuoden messuilla julkaistun Lumia 900 -puhelimen epäonnistuminen. Puhelin tuli lopulta markkinoille vasta pitkään CES-messuilla tapahtuneen julkaisun jälkeen.
Nokian Lumia 920 -puhelin julkaistiin syyskuun alussa ja myynnit ovat sujuneet toimitusjohtaja Stephen Elopinkin mukaan hyvin. Jopa siinä määrin, että Elopia turhauttaa markkinoilla vallitseva pula Lumia 920 -laitteista. Uudesta Lumia 920 -puhelimen korvaavasta lippulaivasta ei ole vuotanut vielä minkäänlaisia tietoja eli siltäkin kannalta näyttää todennäköiseltä, että Nokia malttaa vielä hetken isojen uutisten kanssa.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Stephen Elop Nokia Lumia MWC CES 2013
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.