Nokian uusien Lumioiden kamerapäivityksen jako on alkanut Yhdysvalloissa

Valtteri Ahonen
20. joulukuuta, 2012 7:45

Pian Nokian uuden Lumia 920 myynnin alettua alkoi netissä levitä pettyneitä kommentteja kameran kuvanlaadusta. Ei niinkään paljon puhutusta hämäräkuvauksesta, vaan normaalissa valaistuksessa otetuista kuvista. Kuvissa on esiintynyt omituista sumeutta. Nokia lupasi pian korjata asian ohjelmistopäivityksellä, ja nyt sen jako on alkanut ainakin Yhdysvalloissa AT&T:llä.
Päivityksen eniten odotettu osa on ehdottomasti ollut kameran hienosäätö, mutta se tuo mukanaan myös muita pieniä korjauksia esimerkiksi Bluetooth-yhteyteen ja puhelimen käynnistykseen. Nämä muutokset eivät kuitenkaan loppukäyttäjälle juuri näy, varsinkaan jos kummassakaan ei ole aiemmin ollut ongelmia.
Näkyviä muutoksia kameran lisäksi on tehty viestit-sovellukseen, jossa on nyt monipuolisempia ominaisuuksia. Ainakin luonnosten tallentaminen onnistuu, minkä lisäksi edelleenlähetettäviä multimediaviestejä voi muokata. Lisäksi akun varauksen osoittamista on tarkennettu.
Suomessa ei päivitystä Nokian sivujen mukaan vielä ole saatavilla, mutta sitä on odoteltu tulevaksi ennen vuodenvaihdetta. Ainakin SlashGearin kokeilujen mukaan kameran päivitys on jotain odottamisen arvoista.
Päivitys 20.12.2012 7.54: Aivan kuten Mobiili.fi tiesi kertoa, Nokian blogissa on ilmoitettu päivityksen tulevan jakeluun Pohjois-Amerikan ulkopuolella vasta helmikuussa.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia Lumia Windows Phone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.