Sonyn tulevat Xperia-lippulaivat kuvissa

Sami Koivunen
1. tammikuuta, 2013 20:15

Sony on vuotanut virallisia kuvia tulevasta viiden tuuman lippulaivastaan, jonka odotetaan tekevän ensiesiintymisen tämän vuoden CES-messuilla. Koodinimellä "Yuga" tunnettu Xperia Z -puhelimen lisäksi kuvavuotoa saatiin "Odin"-koodinimellä tunnetusta Xperia ZL -puhelimesta. Kuvien perusteella Xperia Z edustaa perinteisempää linjaa, kun taas Xperia ZL sisältää vähemmän näytön reunalla sijaitsevia mustia reunoja ja etukamera on sijoitettu puhelimen alaosaan.
Aiempien huhujen perusteella Xperia Z sisältää Qualcommin neliytimisen Snapdragon S4 Pro -piirin, kaksi gigatavua RAM-muistia, LTE-yhteydet ja microSD-paikan. Puhelimen kameran odotetaan sisältävän joko 12 tai 13 megapikseliä ja ruutu on varusteltu 1080p-näytöllä. Käyttöjärjestelmänä puhelimessa on Android 4.1 Jelly Bean. On vielä epäselvää sisältääkö Xperia ZL samanlaiset sisuskalut. GSM Arenan huhujen mukaan Xperia ZL olisi Z-mallia paksumpi ja painavampi.
Laitteesta kuvia aiemmin vuotanut kiinalaissivusto väitti, että Xperia Z -mallin toimitukset alkaisivat normaalista poiketen jo tammikuussa vain vähän aikaa CES-messujen jälkeen.
Kuvissa Xperia Z -malli on vasemmalla ja Xperia ZL oikealla.

Lue myös nämä
Tägit
Sony Sony Xperia Z Sony Xperia ZL
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.