HTC päivittää pian Sensen, tulossa selkeämpi ja helpompi käyttöliittymä

Teemu Laitila
6. tammikuuta, 2013 18:10

Aiempien tietojen perusteella HTC olisi julkaisemassa myös Euroopan markkinoille saapuvan viisituumaisen M7-puhelimen ehkä jo helmikuun MWC-messuilla. Uusimpien tietojen mukaan puhelimen Sense-käyttöliittymä päivitetään versioon 5.0.
HTCSource-sivusto kertoo, että laitteen ulkoasu on lähellä jo aiemmin julkaistua Droid DNA -mallia. Mielenkiintoisin uudistus onkin Sense-käyttöliittymän uudessa versiossa, jonka kerrotaan olevan "yksinkertainen ja siisti".
Androidin alkuaikoina HTC:n Senseä pidettiin yhtenä parhaista valmistajaskineistä, mutta ajan myötä Sense paisui kuin pullataikina ja jo edellisessä versiossa HTC päätyi vähentämään käyttöliittymän animaatioita ja karkkikuorrutusta. Muutoksista huolimatta Sense on edelleen kohtalaisen välkkyvä, joten siistiminen tulee tarpeeseen.
Laitteen kerrotaan saapuvan markkinoille jo mahdollisesti vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. Aiempien tietojen perusteella puhelimen ruutu on 4,8 tuuman kokoinen, se käyttää Full HD -resoluutiota (eli PPI-arvoksi tulee 468) ja käyttöjärjestelmää vauhdittaa neliytiminen Qualcommin Snapdradon-prosessori.

Lue myös nämä
Tägit
HTC M7 HTC Sense 5.0
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.