Nokia aloitti Lumia 920:n ja 820:n päivitykset (päivitetty)

Teemu Laitila
17. tammikuuta, 2013 19:39

Nokia on aloittanut Lumia 920 - ja Lumia 820 -puhelinten käyttöjärjestelmäpäivitysten toimittamisen käyttäjille maailmanlaajuisesti. Päivitys tulee kuitenkin jakeluun asteittain, eikä ainakaan Lumia 820 vielä tarjoa Suomessa päivitysmahdollisuutta.
PR1.1 tai Portico-nimellä tunnettu päivitys nostaa Windows Phone -järjestelmän versionumeroon 8.0.10211.204. Päivitys löytyy jo sekä Samsungin että HTC:n Windows Phone 8 -laitteista.
Päivitys tuo mukanaan parannuksia tekstiviestien hallintaan, mahdollisuuden vastata puhelinsoittoon tekstiviestillä, lisää asetuksia Internet Explorer 10 -selaimen säätöön sekä WLAN-yhteyksiin. Sen pitäisi myös nopeuttaa ja vakauttaa puhelimen käynnistystä ja parantaa Bluetooth-yhteyksien laatua. Lumia 920 -käyttäjien kannalta mielenkiintoisin ominaisuus lienee luvatut parannukset kameran kuvan tarkkuuteen.
Päivitykset jaellaan verkon läpi OTA-päivityksinä ja puhelin ilmoittaa päivityksen tullessa saataville. Nokian mukaan jakelu toteutetaan vaiheittain ja kaikkien puhelinten pitäisi saada päivitys viimeistään maaliskuun puoliväliin mennessä.
Edit 17.1.2013 23:26 Tieto päivitysten aloittamisesta saattaa olla ennenaikainen. Tieto lähti liikkelle Nokian foorumeilta, jossa Nokian oma Community Manager kertoi päivitysten aloittamisesta. WPCentral-sivuston mukaan Nokia on kuitenkin vahvistanut, että päivityksiä ei ole vielä aloitettu. Kiitoksia kommentista tarkkasilmäiselle lukijalle.

Lue myös nämä
Tägit
päivitys Nokia Lumia Windows Phone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.