HTC M7 ja Sense 5.0 ensimmäisissä kuvissa

Teemu Laitila
21. tammikuuta, 2013 15:58

HTC:n odotettu ja vielä julkaisematon Android-uutuus esiintyy ensimmäisissä kuvissa, joissa näkyy myös HTC:n Sense-käyttöliittymän tuorein versio Sense 5.0. HTC M7 vastaa ominaisuuksiltaan paljolti HTC:n jo aiemmin Japanissa ja Yhdysvalloissa julkaisemia viiden tuuman Full HD -luureja.
Kuvissa näkyy kohtalaisen konservatiivisella muotoilulla varustettu musta puhelin, jonka etupuoli on kiiltävää muovia ja takapuoli vaikuttaisi mattamustalta.
Puhelimen ulkopuolella ainut merkittävä muutos aiempiin HTC-malleihin on kapasitiivisten näppäinten järjestyksen vaihtuminen niin, että koti-näppäin on siirtynyt oikeaa reunaan. Silti näppäimet ovat yhä fyysiset eikä Googlen tavoite siirtyä pelkkiin virtuaalisiin näppäimiin ole ottanut tuulta alleen.
Tuoreimmat kuvat julkaissut Android Police -sivusto sai käsiinsä myös muutamia ruutukaappauksia uudesta Sense-käyttöliittymästä. Kotiruudun perusteella vaikuttaisi siltä, että HTC on tosiaan siirtymässä yksinkertaisempaa ulkoasua kohti. Kotiruudun alareunan ikonit ovat selvästi aiempaa hillitympiä.
Lisäksi yhtiön perinteinen kellonajan ja sään kertova widgetti on kokenut muodonmuutoksen huomattavasti aiempaa yksinkertaisempaan muotoon kun sääikoni on vaihtunut pelkkiin ääriviivoihin ja aiempi 3D-efekteillä varustettu tausta on hävinnyt kokonaan.
Aiempien tietojen perusteella M7 esitellään todennäköisesti helmikuussa MWC-messuilla. Näytön koko on viisi tuumaa ja resoluutio 1080p-tasoinen. Sen sisuksista pitäisi löytyä neliytiminen Snapdragon-prosessori, joka on kellotettu 1,7 GHz:n taajuudelle.

Lue myös nämä
Tägit
HTC M7 HTC Sense 5.0
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.