Samsung päivitti kestävän Xcoverin kakkosversioon

Teemu Laitila
25. tammikuuta, 2013 18:36

Samsung on julkaissut uuden version ulkokäyttöön tarkoitetusta Xcover-mallistaan. Xcover 2 on edeltäjänsä tapaan IP67-sertifioitu eli se on iskun-, pölyn- sekä vedenkestävä metriin saakka.
Muilta osin Xcover 2 eli GT-S7710 parantaa edeltäjänsä ominaisuuksia kaikilla osa-alueilla. Siinä on isompi neljän tuuman näyttö, joka toimii 800 x 480 pikselin resoluutiolla, kaksiytiminen 1 GHz:n taajuudella toimiva prosessori sekä viiden megapikselin kamera. Laitteessa on kameraa varten erillinen näppäin, joka Samsungin mukaan mahdollistaa myös veden alla kuvaamisen. Myös etupuolella on kamera videopuhelukäyttöön.
Laitteen fyysiset mitat ovat 130,5 x 67,7 x 12 mm ja painoa on 149 grammaa. Erikoisvahvan ja erillisellä lukkomekanismilla kiinnitetyn suojakuoren alta löytyy 1700 mAh akku.
Käyttöjärjestelmänä toimii Androidin tuorein 4.1 Jelly Bean, joka on luonnollisesti kuorrutettu Samsungin omalla TouchWiz-käyttöliittymällä. Puhelimen ulkoilullisen hengen mukaisesti laitteeseen on Samsungin omien sovellusten lisäksi esiasennettu Cardio Trainer Pro -sovellus urheilusuoritusten seurantaan.
Samsung ei kerro laitteen hintaa, mutta ainakin CDON-verkkokauppa tarjoaa Xcover 2 -puhelinta ennakkotilattavaksi runsaan 300 euron hinnalla. Toimitusajankohdaksi kerrotaan helmikuun loppupuoli.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Galaxy Xcover 2 Samsung Samsung Galaxy XCover
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.