HTC Mini on kaukosäädin suurelle älypuhelimelle

Valtteri Ahonen
26. tammikuuta, 2013 12:47

HTC on tuonut, toistaiseksi vain Kiinan markkinoille, hieman erikoisen laitteen. HTC Mini on NFC:tä ja Bluetoothia hyödyntävä "kaukosäädin" tai kakkospuhelin HTC Butterfly -älypuhelimelle, jotka ovat kasvaneet niin suuriksi, ettei sellaista halua joka käänteessä kaivaa taskusta.
HTC Minin avulla käyttäjä voi muun muassa soittaa ja vastata puheluihin sekä esimerkiksi käyttää tekstiviestejä. Lisäksi vaikkapa kalenterin käyttö onnistuu ainakin jossain määrin.
HTC Mini toimii myös kaukosäätimenä, jos katselee vaikkapa elokuvaa Butterfyn HDMI-portin kautta televisiosta. Kaukosäätimen ominaisuudessa HTC Mini vaikuttaisi kykenevän myös laukaisemaan kameran. Laite pystyy myös soittamaan hälytysäänen puhelinparissaan, mikäli sen on sattunut kadottamaan johonkin lähimaastoon.


Kaukosäätimessä on mustavalko-näyttö, jonka ansiosta akkukestoa on varmasti saatu venytettyä kiitettäviin mittoihin. Hintatietoja ei ole vielä paljastettu, eikä myöskään sitä, onko laite mahdollisesti jossain vaiheessa tulossa myyntiin myös Kiinan rajojen ulkopuolella.

Lue myös nämä
Tägit
älypuhelin HTC HTC Mini
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.