Päivitä Lumiasi heti pienen kikan avulla!

Valtteri Ahonen
1. helmikuuta, 2013 11:43

Windows Phone 7.8 on alkanut lipua käyttäjien saataville, mutta kaikki eivät ole kuitenkaan vielä saaneet ilmoitusta, jonka jälkeen sen voi ladata. On olemassa kuitenkin pieni kikka, jonka avulla päivityksen voi "pakottaa" löytymään.
Ainakin allekirjoittanut onnistui tänään päivittämään oman Lumia 800 -puhelimensa alta löytyvillä ohjeilla. Päivityksen saatavuus saattaa siitä huolimatta olla operaattorikohtaista, eikä konsti ole takuuvarma.
1) Laita puhelimesi Lentokonetilaan
2) Kiinnitä puhelin koneeseen ja avaa Zune
3) Avaa valmiiksi Verkkoyhteydet (Ohjauspaneeli/Verkko ja Internet/Verkkoyhteydet - WIN7)
4) Paina Zunesta "Päivitä" ja noin kolmen sekunnin kuluttua ota verkkoyhteys pois käytöstä (klikkaa oikealla Lähiverkkoyhteys-kuvaketta, tai verkkoa joka sinulla on käytössä, ja valitse "Poista käytöstä"). Tässä kohtaa on varmasti mahdollista myös yksinkertaisesti sammuttaa reititin tai vain nykäistä verkkojohto irti koneen perästä.
5) Mikäli temppu onnistuu, ilmoittaa Zune nyt päivityksen olevan saatavilla, vaikka se muutoin ilmoittaisi ettei ole. Ota verkkoyhteys takaisin käyttöön ja klikkaa ilmestynyttä päivitä-nappia.
Zune saattaa myös ilmoittaa, ettei päivityksiä voida noutaa juuri nyt. Tämä tarkoittaa, että olet katkaissut verkkoyhtyeden liian nopeasti. Ajoitus on tässä kaikki kaikessa.
Proseduurin joutuu toistamaan pariin kertaan, sillä nyt jaossa on ensin kaksi pienempää päivitystä 7.8-päivityksen lisäksi.
Tämä tapa "pakottaa" päivitys ei ole missään määrin virallinen, eikä Puhelinvertailu ota vastuuta sen käytöstä.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Windows Phone Nokia Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.