Tässäkö ovat Samsung Galaxy S IV:n testitulokset?

Matti Robinson
13. helmikuuta, 2013 13:35

Samsungin tulevaa superpuhelinta odotetaan loppukeväästä, mahdollisesti toukokuussa, mutta jo nyt huhuissa on liikkunut tietynlainen käsitys puhelimesta.
Laitteiston osalta odotetaan viiden tuuman kokoista Full HD -kosketusnäyttöä, jollaisia on julkistettu jo useilta toimijoilta. Näytön ohella huhuissa on liikkunut myös Samsungin uusi Exynos Octa -suoritin. Sen tehot varmasti ampaisevat Galaxy S IV:n testitulosten kärkeen.
Nyt PhoneArena on bongannut mahdollisesti uuden Galaxyn GLBenchmark-testiohjelmiston tietokannasta. Samsungin laite löytyy tietokannasta SHV-E300S-mallinimellä.
Kuten odottaa sopii laite hakkaa SGS3:n kevyesti ja jättää muutkin huippupuhelimet jälkeen. Se häviää ainoastaan Nexus 4:lle ja iPhone 5:lle "onscreen"-testissä, mutta senkin ainoastaan kilpailijoiden pienemmän resoluution takia.
Laitteesta ei löydy kuitenkaan yhtiön omaa Exynos-järjestelmäpiiriä vaan Qualcommin MSM8960. Tämä voi tarkoittaa, että kyseessä on jokin SGS4:n varianteista, johon ei omaa järjestelmäpiiriä käytetä.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy S4
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.