Tässä on neljän päivän päästä julkaistava HTC:n lippulaivamalli

Sami Koivunen
15. helmikuuta, 2013 14:06

HTC:n virallisilla kotisivuilla lasketaan jo sekunteja 19. helmikuuta pidettävään julkistustilaisuuteen, jossa esitellään aiemmin M7-koodinimellä tunnettu HTC One.
Uutuuden on tarkoitus olla taiwanilaisvalmistajan seuraava Android-lippulaiva. Viimeisimpänä tietona Unwired View -sivusto kertoo, että One-puhelimesta olisi tulossa evleaksin kuvavuodon perusteella hopeisen version lisäksi musta versio.
Huhujen perusteella tuleva lippulaiva sisältää 4,7 tuuman Full HD -näytön, joka näyttäisi peräti 468 pikseliä tuumaa kohti ja 1,7 gigahertsin neliytimisen Snapdragon-suorittimen. Lisäksi puhelimessa olisi 13 megapikselin kamera ja se tulisi saataville sekä 32 gigan että 64 gigan versioina. Hintaeroa versioilla olisi noin sata dollaria, kun halvemman version hinta olisi Yhdysvalloissa noin 200 dollaria kytkykaupalla. Suomessa puhelimen hinta tulee todennäköisesti olemaan samoissa kilpailevien huippupuhelinten kanssa.
Aikaisemman uutisen perusteella HTC järjestää lehdistötilaisuuden yhtä aikaa New Yorkissa ja Lontoossa. Puhelin on luultavasti isosti esillä myös tulevassa mobiilialan MWC-kongressissa Barcelonassa.


Päivitys klo 20:23: HTC on hehkuttanut julkistusta myös Twitterissä seuraavasti:

19.2.13  twitpic.com/c40d80

— HTC (@htc) February 15, 2013


Uhoaminen etenkin Nokian suuntaan on siis edelleen kovaa ja HTC aikoo käydä tosissaan taistoon kännykkäkameroiden herruudesta.

Lue myös nämä
Tägit
Android MWC HTC M7 HTC One
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.