Asus julkisti tuhannen euron PadFone Infinityn

Matti Robinson
25. helmikuuta, 2013 15:55

Asus on esitellyt uuden version tabletin ja älypuhelimen yhdistävästä PadFone-kombosta. Asus PadFone Infinity -nimellä kulkeva laitepari on päivitys sekä puhelimelle että tablet-telakalle.
Eroa viime viikolla arvostelemaamme, toisen sukupolven PadFoneen löytyy pääasiassa suorittimesta ja resoluutioista. PadFone Infinityn puhelin on nyt varustettu 1,7 gigahertsin Snapdragon 600 -suorittimella ja Full HD -resoluution IPS-kosketusnäytöllä. Tabletinkin resoluutiota on kasvatettu Full HD:ksi.
PadFone Infinityn akkukapasiteetti on kasvanut hieman 2400 milliampeerituntiin ja Infinity Station -telakasta löytyy edeltäjänsä tapaan 5000 mAh akku. Kamera on edelleen 13 megapikselinen, mutta varustettu f2.0-aukolla. Asus kertoo, että laite pystyy samanaikaisesti kuvaamaan Full HD -videota ja ottamaan still-kuvia 8 kuvan sekuntinopeudella.
Sisäistä tallennustilaa löytyy jopa 64 gigatavua, jota laajennetaan Asuksen oman pilvipalvelun 50 gigatavulla. Laitteessa ajetaan luonnollisesti Android-käyttöjärjestelmää.
Asus PadFone Infinity saapuu markkinoille huhtikuussa ja hintaa kombinaatiolla on 999 euroa.

Lue myös nämä
Tägit
Asus tuotejulkistukset Asus PadFone Asus PadFone 2 Asus PadFone Infinity
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.