Nettiin vuoti kuvia uudesta Galaxysta

Valtteri Ahonen
5. maaliskuuta, 2013 7:26

@evleaks teki sen taas. Edellä mainitulla Twitter-tilillä on julkaistu kaksi kuvaa uudesta Samsungin lippulaivamallista. Kyseinen tili on aiemmin julkaissut aitoja kuvia lukuisista puhelinmalleista juuri ennen niiden julkaisua. On syytä vahvasti luottaa siihen, että niin on käynyt nytkin.
Kuvien perusteella luvassa on jälleen rahtusen suurempi näyttö ja tällä kertaa fyysinen kotinäppäin ja muutkin näppäimet puhelimen etuosasta on jätettu pois kasvaneen ruudun tieltä. Toisessa kuvassa kerrotaan Galaxy S 4:n 13 megapikselin kamerasta ja Full HD -tarkkuudesta. Sinänsä tässä ei ole mitään yllättävää, vaan tiedot ovat odotetunlaisia.
Samsung järjestää puhelimelle julkaisutilaisuuden 14. maaliskuuta. Tilaisuuden tiimoilta on julkaistu pieni kiusoitteluvideo, jossa ei varsinaisesti kuitenkaan paljasteta laitteesta mitään.



Viimeisimpien huhujen mukaan uudessa puhelimessa on lisäksi Eye Scroll -ohjaus. Puhelin osaisi siis tunnistaa kun käyttäjä on lukenut näytöllä olevan tekstin loppuun ja paljastaisi sitä automaattisesti lisää. Asiasta uutisoi New York Times.

Lue myös nämä
Tägit
älypuhelin Samsung Galaxy S4
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.