Nokialta tulossa korjaus Windows Phone 8:n hupenevaan tallennustilaan

Teemu Laitila
5. maaliskuuta, 2013 19:16

Nokialla on työn alla päivitys Windows Phone 8 -käyttäjiä vaivaavaan ongelmaan, jossa Other-kategoria paisuu puhelimen muistissa kuin pullataikina täyttäen lopulta ainakin pienemmät muistit kokonaan.
Microsoftin Windows Phone -pomo Joe Belfiore vahvisti ongelman olemassaolon viime viikonloppuna ja ehdotti väliaikaiseksi korjaukseksi kuvien automaattisen SkyDrive-latauksen ottamista pois käytöstä. Microsoft lupasi korjauksen ongelmaan tulevissa päivityksissä. Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että Nokia on jo askeleen edellä päivityksen suhteen.

@shounencritiic on "Other" storage: some improvements coming in future updates, it will get better. Try turn-off skydrive auto-photo upload.

-- joebelfiore (@joebelfiore) March 2, 2013


Wmpoweruser nimittäin raportoi kiinalaistietoihin perustuen, että Nokian sisäiseen käyttöön tarkoitetusta Navifirm-palvelusta löytyy jo uusi päivitys, joka korjaa paisuvan Other-osion ongelman. Uusi sovellusversio mahdollistaa ylimääräisten tietojen poistamisen manuaalisesti, mutta sovellus tekee sen myös automaattisesti tietyin väliajoin.
Sovelluksen saapumisesta laajempaan jakoon ei ole tarkempaa tietoa.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Windows Phone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.