Galaxy S IV:n ulkomuoto alkaa hahmottua

Teemu Laitila
12. maaliskuuta, 2013 14:15

Kun kevään odotetuimpaan puhelinjulkaisuun on enää kaksi päivää aikaa, nettiin on ilmestynyt muutama epävirallinen kiinasta lähtöisin oleva kuvavuoto laitteesta sekä myös Samsungin oma virallinen teaser-kuva, joka paljastaa puhelimen yläreunan muodon.
Tuoreimpien kuvien perusteella edellinen kuvavuoto ei osunut erityisen oikeaan, vaan ulkonäkö tulee säilymään pitkälti samanlaisena kuin edellisessä Galaxy S III -mallissa. Toisaalta Samsung on aiemminkin varjellut puhelimen ulkoasua käyttämällä prototyyppilaitteissa muita kuin virallisia lopputuotteeseen tulevia kuoria.
Kiinalaislähteet paljastavat puhelimen koko ulkoasun videolla, jossa näkyy myös käyttöjärjestelmä. Puhelin on kiistämättä aito ja toimiva laite, mikä ei toisaalta vielä takaa sitä, että torstaina julkistettava laite olisi 100 prosenttisesti saman näköinen. Videolla näkyvässä laitteessa on isohko näyttö, joka aiempien tietojen perusteella olisi 4,9 tuumaan kokoinen.

Uskottavuutta kiinalaisvuodolle antaa Samsungin itse julkaisema teaser-kuva, jossa näkyy puhelimen yläosan muotoilu ja valmistajan logo. Ainakin näkyvien yksityiskohtien perusteella kyseessä saattaisi hyvinkin olla sama laite, joka esiintyy kiinalaisvideolla.

The countdown for #TheNextBigThing has begun. Who's ready for the Global Unpacked Event on March 14? twitter.com/SamsungMobileU...

-- Samsung Mobile US (@SamsungMobileUS) March 12, 2013


Aiemmat saman kiinalaissivuston kuvat vaikuttaisivat vahvistava suuren osan huhutuista ominaisuuksista. Puhelimen mallinimen väitetään olevan GT-I9502, näytön resoluution 1080p, käyttöjärjestelmän Android 4.2.1 ja prosessorina toimisi "Universal5410", mikä viitannee Samsungin omaan Exynos Octa 5410 -malliin.


Samsungin aiemmat temput huomioon ottaen tässä vaiheessa ei voida sanoa varmaksi onko kuvissa esiintyvä puhelin torstaina New Yorkissa julkaistava lopullinen Galaxy S IV, mutta Puhelinvertailu raportoi aiheesta paikan päältä tuoreeltaan.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy S4
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.