WhatsApp on kohta vuosimaksullinen myös iOS:lla

Teemu Laitila
19. maaliskuuta, 2013 14:07

Suosittu tekstiviestinkorvike WhatsApp aikoo muuttaa iOS-sovelluksensa hinnoittelumallia vastaamaan muilta alustoilta tuttua vuosimaksua. Tällä hetkellä iOS-käyttäjät maksavat sovelluksesta vain asentamisen yhteydessä.
Muilla alustoilla sovellus on ainakin teoriassa vuosimaksullinen, mutta palvelu on tarjonnut käyttäjille ensimmäisen vuoden ilmaiseksi ja moni on saanut ilmaista lisäaikaa useammaksikin vuodeksi. Palvelun perushinta esimerkiksi Androidilla on 0,89 euroa vuosi, jonka tulevat iOS-käyttäjät joutuvat pian maksamaan.
Vuosimaksullisuus tulee kuitenkin koskemaan vain uusia käyttäjiä, joten könttäsumman aikanaan maksaneet iOS-käyttäjät voivat jatkaa palvelun käyttöä myös tulevaisuudessa ilman vuosimaksua.
Hinnoittelumallin muutokselle ei ole lyöty lukkoon tarkempaa ajankohtaa, mutta asiasta uutisoivan TechCrunchin mukaan muutos on suunnitelmissa toteuttaa tämän vuoden aikana.
WhatsAppin toimitusjohtaja kertoi myös alkuperäisen haastatteluin tehneelle hollantilaistoimittajalle, että sovellusta ei tulla näkemään työpöydällä lähiaikoina.

Lue myös nämä
Tägit
pikaviestin iOS WhatsApp
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.