Samsungin seuraavat suunnitelmat: 5,9 ja 6,3 tuuman puhelimet tulossa

Teemu Laitila
21. maaliskuuta, 2013 10:10

Nyt kun Galaxy S 4 –huhuista on päästy, niin on sopiva aika lisätiedoille syksyksi odotettavan Note III –mallin mitoista.
Korea Timesin mukaan Samsung olisi vielä tällä viikolla esittelemässä tulevan Galaxy Note III –puhelimen esiversiota amerikkalaisille operaattoripomoille. Tarkemmat tiedot puhelimesta ovat edelleen vähäisiä, mutta Korea Times väittää omiin nimettömiin lähteisiinsä perustuen, että yksi laitteen merkittävimmistä ominaisuuksista eli näytön koko olisi 5,9 tuumaa. Full HD –resoluutiota käyttävä näyttö perustuu todennäköisesti samaan OLED-tekniikkaan, kuin tuoreen Galaxy S 4:n päivitetty PenTile-ruutu.
Muista ominaisuuksista ei vielä ole tarkempaa tietoa ja Korea Timesin mukaan yksi operaattoripomojen ja Samsungin tapaamisen aiheista onkin speksien tarkempi viilaus. Prosessorina tullaan todennäköisesti käyttämään Samsungin omaa Exyno Octa –piiriä, mutta kuten Galaxy S 4:n tapauksessa, laite saattaa tulla markkinoille myös Qualcommin piirillä varustettuna johtuen Exynos Octan LTE-taajuuksien rajoituksista. Toisaalta taas isossa puhelimessa saattaa olla tilaa erilliselle LTE-piirille.
Aiemmin huhuttu 6,3 tuuman kokoinen laite on tuoreimpien tietojen mukaan myös olemassa, mutta kyseessä ei olisi varsinainen lippulaiva eli sisuskalut jäänevät hieman vaatimattomammiksi. Halvemman hintaluokan "puhletin" odotetaan saapuvan markkinoille vielä ennen kesää.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy Note 3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.