HTC One tulee Suomeen vasta huhtikuun jälkipuoliskolla

Teemu Laitila
23. maaliskuuta, 2013 12:25

HTC:n jo yli kuukausi sitten julkaisema uusi lippulaiva HTC One saapuu Suomeen näillä näkymin vasta huhtikuun loppupuolella. Viivästyksen syynä on HTC:n komponenttipula, mikä pitää laitteiden tarjonnan pienenä.
Phonescoop-sivusto kertoo kuulleensa HTC:lta, että nykyisen aikataulun mukaan laite tuodaan myyntiin ensiksi Englannissa, Saksassa sekä HTC:n kotimarkkinoilla Taiwanissa ensi viikon aikana. Sen sijaan muut Euroopan maat, Pohjois-Amerikka ja Kaakkois-Aasian alue joutuvat odottamaan puhelimia huhtikuun loppupuolelle saakka.
HTC One -mallia Suomessa yksinoikeudella myyvän Elisan/Saunalahden nettisivujen mukaan toimitukset alkavat huhtikuun puolivälissä.
Aikataulun myöhästyminen on erittäin haitallista HTC:lle, sillä mitä myöhäisemmäksi myynnin aloittaminen venyy, sitä lähempänä on Samsungin Galaxy S4:n myyntiin tulo. Jos puhelinten todellisella saatavuudella ei ole suurempaa eroa, HTC riskeeraa Onen ennakkotilaajien siirtyvän kilpailijan leiriin, johon yhtiöllä ei nykyisessä tilanteessa ole varaa.

Lue myös nämä
Tägit
Android HTC HTC One
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.