Samsung tuomassa Note III:een "särkymätöntä" näyttöä?

Matti Robinson
25. maaliskuuta, 2013 16:50

Viime vuoden lopun huhuissa arveltiin, että Samsung tuo hiljattain lanseerattuun Galaxy S4 -älypuhelimeen särkymättömän näytön. Kuten nyt tiedämme, näin ei kuitenkaan lopulta käynyt.
Nyt samankaltaiset huhut ovat nousseet jälleen pinnalle -- tällä kertaa Galaxy Note III:n osalta. Korealaislähteiden mukaan 5,9 tuuman näytöllä varustettuun puhlettiin asennetaan Samsungin toimesta taipuisa ja "särkymätön" näyttö.
Lasin sijaan muoviseoksesta valmistettu näytön pinta sekä taipuisa näyttöpaneeli tekevät näytöstä huomattavasti kestävämpiä, vaikkakaan täysin särkymätöntä siitä tuskin saadaan. Lähteen mukaan kyseessä on yksi laitteen tärkeimmistä ominaisuuksista.
Mikäli Samsung onnistuu rakentamaan huomattavasti nykyisiä lasipintaisia näyttöjä kestävämmän ratkaisun, on se merkittävä myyntivaltti. Rikkoutuneet näytöt ovat kenties kosketusnäytöllisten puhelinten suurin piina, johon toistaiseksi ei ole löydetty kovinkaan hyviä lääkkeitä.
Samsungin odotetaan julkistavan suurella Full HD -näytöllä varustetun Galaxy Note III:n syyskuussa IFA-messuilla Saksassa.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung IFA Samsung Galaxy Note 3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.