HTC One menee kaupaksi historiallisen hyvin

Matti Robinson
27. maaliskuuta, 2013 14:28

Reilu kuukausi sitten julkistettu HTC One on mennyt hyvin kaupaksi viivästyksistä huolimatta. Yhtiön markkinointipomo Jason Mackenzie on valottanut Yhdysvaltojen valloitusta Focus Taiwan -verkkosivustolle.
Mackenzie pahoittelee uutukaisen myöhästynyttä julkaisua, johon osasyynä on ollut laitteen erikoinen Ultrapixel-kamera. Siitä huolimatta ennakkotilaajia on kertynyt hyvää tahtia ja vastaanotto on ollut Mackenzien mukaan "fantastinen".
Ennakkotilaukseen rekisteröityneitä on HTC:n mukaan kertynyt "useita satoja tuhansia", joka vaikuttaa pelkästään Yhdysvaltojen numeroina suhteellisen hyvältä. Mackenzie kertoikin, että se on HTC:n älypuhelinhistorian paras vastaanotto. Toki yhtiöllä on edessä tiukkaakin tiukempi kilpailu markkinajohtaja Samsungin uutta Galaxy S4 -lippulaivaa vastaan. Siinä kilvassa laitteita täytyy myydä miljoonia tai jopa kymmeniä miljoonia.
HTC:n oli määrä julkaista puhelin valtaosassa markkinoista tämän kuukauden puolella, mutta muun muassa Yhdysvalloissa ja Suomessa laitetta joudutaan odottamaan ensi kuuhun. Ainoat maat, joissa laitteita toimitetaan jo tällä viikolla ovat Saksa, Iso-Britannia ja Taiwan.
Päivitys: Mainitut "useat sadat tuhannet" yhdysvaltalaiset ovat ennakkorekisteröityneet, joka ilmeisesti tarkoittaa ainoastaan kiinnostuksen ilmaisemista ja liittymistä maililistalle. Tämä ei kerro vielä lopullisista myyntiluvuista.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung HTC HTC One Samsung Galaxy S4
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.