Lehti: iPhone 5S:n valmistus alkaa lähiaikoina

Manu Pitkänen
3. huhtikuuta, 2013 10:48

Arvostetun Wall Street Journalin mukaan teknologiayhtiö Apple aikoo aloittaa niin sanotun iPhone 5S -puhelimen valmistuksen kuluvan kvartaalin aikana, eli huhti-kesäkuussa. Lehden mukaan yhtiö saattaa palata iPhonen kohdalla vanhaan kesäjulkaisuaikatauluun. Viime vuosina uusi puhelin on esitelty syksyllä.
WSJ ei paljasta jutussaan varsinaisesti mitään uutta, mutta sen tiedot vahvistavat aiempia vähemmän luotettavien lähteiden huhutietoja. Lehden mukaan Apple olisi tuomassa iPhone 5S:n rinnalle edullisemman puhelinmallin. Tähän mennessä Apple on toiminut markkinoilla "yhden kortin" varassa.
Edullisemman iPhonen on määrä tulla markkinoille tämän vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. Puhelimen alhainen hinta tulee todennäköisesti näkymään materiaalivalinnoissa. Esimerkiksi kallimman iPhonen alumiinikuoret voivat vaihtua muovisiin. Apple on tutkinut WSJ:n mukaan erilaisten värivarianttien tuomista markkinoille. Tätä yhtiö on kokeillut jo esimerkiksi iPodien avulla. Lopullisista päätöksistä WSJ:llä ei ole kuitenkaan tietoa.
Sekä iPhone 5S:stä että edullisemmasta iPhonesta löytyy lehden mukaan nelituumainen näyttö. Biometrisen tunnistautumisen mahdollistavasta kotinäppäimestä WSJ ei sano mitään.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone iOS iOS 7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.