Liian tiukat farkut eikä puhelinta saa taskusta? Nämä housut ratkaisevat ongelman

Teemu Laitila
6. huhtikuuta, 2013 12:36

Puhelin soi, mutta laitteen kaivaminen nykymuodin mukaisten tiukkojen farkkujen taskusta kestää ikuisuuden ja vaatii erikoisen näköistä akrobatiaa? Uusi vaatevalmistaja ratkaisee ongelman erityisellä nimenomaan puhelimen säilyttämiseen suunnitellulla taskulla.
I/O Denimin farkut sisältävät ekstrataskun, joka on sijoitettu reiden kohdalle mahdollisimman kätevästi käden ulottuville. Sijoittelun pitäisi myös estää puhelimen valuminen niin paljon jalan takapuolelle, että se kärsii istuessa. Tasku on suunniteltu enintään 4,8 tuuman kokoisille puhelimille, joten sekä Galaxy S III että tuorein fyysisiltä mitoiltaan vastaava Galaxy S4 mahtuvat taskuun.
Puhlettien omistajien on syytä vaihtaa housumallinsa taskun kohdalta tilavampaan tai siirtyä esimerkiksi aina käteviin reisitaskuhousuihin. Housuista on olemassa vain perinteisen sinisiä miesten malleja, sillä naisten ilmeisesti oletetaan käyttävän aina mukana kulkevaa laukkua puhelimen säilytykseen.


Puhelimen säilytykseen sopivat farkut saa omakseen 115 dollarin hintaan ja postikuluja Suomeen kertyy 20 dollarin verran, mikä tarkoitta yhteensä noin 104 euron ostosta.

Lue myös nämä
Tägit
vaatteet
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.