Nokian uusimmasta lippulaiva-Lumiasta kuvavuoto

Sami Koivunen
6. huhtikuuta, 2013 17:34

Puhelinkuvavuodoistaan tunnettu evleaks on jälleen julkaissut uuden kuvavuodon Twitterissä. Uusimmassa vuodossa esittelyssä on Nokian Verizon-operaattorille aiemmin huhuttu Lumia 928 -lippulaiva. The Verge vahvistaa kuvavuodon olevan aito.
Mustasta Lumiasta erottuu aiempien huhujen mukaisesti LED-valokuvausvalon lisäksi erityisesti hämäräkuvausta auttava Xenon-salama. Lisäksi puhelimen sisuksista huhutaan löytyvän 1,5 gigahertsin kaksiydinsuoritin, 32 gigatavua tallennustilaa ja gigatavu RAM-muistia aivan kuten 920-mallissakin. Myös 4,5 tuuman OLED-näyttö vastaa 920-lippulaivamallin näyttöä.
Merkittävänä erona Lumia 920 -puhelimeen verrattuna 928-malli on rakennettu ohuemmaksi ja kevyemmäksi muotoilemalla puhelin totuttua Lumiatyyliä tasaisemmaksi ja teräväreunaisemmaksi. Kameraksi puhelimeen huhutaan 920-mallin kameraa vastaava 8,7 megapikselin PureView-kameraa.
Verizonin uskotaan esittelevän uutuuspuhelinta vielä tämän kuun aikana. Puhelimen saapumisesta Suomeen ei sen sijaan ole vielä tietoa. Pari viikkoa sitten Hjallis Harkimon haastattelussa ollut Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop ei suostunut ohjelmassa kertomaan puhelimen tulevaisuudesta Suomessa.

Lue myös nämä
Tägit
älypuhelin Verizon Nokia Lumia evleaks
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.