Ensimmäiset Galaxy Megan speksit julki?

Matti Robinson
8. huhtikuuta, 2013 15:26

Samsungilta odotetaan Galaxy-sarjaan ainakin kahta uudenlaista tulokasta. 5,8 tuuman ja 6,3 tuuman näytöillä varustetut puhletit kantavat huhujen mukaan nimeä Galaxy Mega.
Nyt puhleteista pienemmän speksejä on vuotanut SamMobile-sivustolle. Mallinimellä GT-I9152 tunnettu Mega 5.8 on tietojen mukaan kahdella SIM-paikalla varustettu DUOS-laite, jonka 5,8 tuuman kosketusnäytön resoluutio on 960x540. Laitteessa on TFT-näyttö, joka on Samsungin lippulaivoille tyypillistä ainoastaan DUOS-sarjassa.
Tiedot kertovat, että laitteen pääkamera on 8 megapikselinen, jonka lisäksi löytyy 2 megapikselin etukamera. Mega 5.8:n sisuksissa hyrrää kahden ytimen suoritin ja muistia on puolitoista gigatavua. 9,7 millimetrin paksuisen laitteen akku on kapasiteetiltaan 2600 milliampeerituntia.
Mega 5.8 pyörittää Jelly Beaniä, jonka päällä on Samsungin oma Nature-käyttöliittymä. Spekseiltään laite vaikuttaa nykyisen DUOS-sarjan lippulaivan, Galaxy Grandin isoveljeltä, joka on saapunut vasta hiljattain markkinoille.
SamMobilen tiedot eivät kerro uuden laitteen julkaisuaikataulusta tai hintatiedoista.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy -sarja huhu Galaxy Samsung Mega Samsung Galaxy Mega 5.8
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.