WhatsApp kiistää huhut neuvotteluista Googlen kanssa

Teemu Laitila
9. huhtikuuta, 2013 8:38

WhatsApp kiistää neuvottelevansa Googlen kanssa yhtiön myynnistä, yhtiön edustaja kertoo All Things D -sivustolle. Muita kommentteja yhtiöstä ei annettu.
Eilisen Digital Trends -sivuston liikkeelle laskeman tiedon mukaan WhatsApp ja Google kävisivät neuvotteluja yrityskaupoista. Kauppasumman kerrottiin liikkuvan miljardin dollarin tietämillä.
WhatsApp on ollut vastaavien huhujen kohteena aiemminkin. Joulukuun alussa Facebookin huhuttiin havittelevan maailman suosituimman tekstiviestinkorvikkeen ostamista. Yhtiöt kielsivät neuvottelut myös edellisellä kerralla.
Huolimatta siitä, että WhatsApp kiistää huhut neuvotteluista, on todennäköistä, että internetjättiläiset havittelevat sen ostamista. WhatsApp on ladattu Googlen Play-kaupasta yli 100 miljoonaa kertaa ja se on ladatuin maksullinen iOS-sovellus yli 100 maassa. Vaikka WhatsApp on ollut vaitonainen numeroiden suhteen, yhtiö kertoi viime syksynä välittävänsä 10 miljardia viestiä päivässä maailmanlaajuisesti. Nykyisellään WhatsApp ei tee juuri muuta kuin korvaa perinteiset tekstiviestit, mutta jos yhtiö päättää ryhtyä kehittämään palveluaan, sen käyttäjämäärät tekevät siitä jo uhan nykyisille nettijäteille.

Lue myös nämä
Tägit
Google Facebook pikaviestin WhatsApp
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.