Analyytikko: Applen halpa iPhone tulee varmasti kesällä

Valtteri Ahonen
15. huhtikuuta, 2013 16:28

Topeka Capitalin analyytikko Brian White kertoi Business Insiderille olevansa varma siitä, että Apple on tuomassa markkinoille iPhonen edullisemman version vielä tämän vuoden puolella. Whiten mukaan julkistus tapahtuu kesäkuussa.
Business Insiderin omankin arvion mukaan Whiten sanoihin kannattaa kuitenkin suhtautua terveen kriittisesti, sillä hän on viime aikoina päästellyt ilmoille muitakin huhujen asteella olevia asioita, joihin monet suhtautuvat epäillen. White itse vaikuttaa kuitenkin asian suhteen järkähtämättömältä.
- Kyllä, halvempi iPhone on työn alla ja se julkaistaan tänä kesänä. Me uskomme edullisemman mallin julkistuksen tapahtuvan samaan aikaan iPhone 5S:n kanssa, White kertoo. Hän epäilee myös, että ruudun koko tulee luultavimmin olemaan molemmissa uutuuksissa sama, mutta edullisemman mallin takakuori on tehty kaarevasta muovista.
Uuden mallin uskotaan osuvan, sikäli kun sellaista ylipäätään jossain vaiheessa nähdään, hintaluokaltaan kutakuinkin 400 dollarin tietämille, mikä ei tee siitä varsinaisesti halpaa puhelinta, mutta kuitenkin parhaimmillaan satoja dollareita edullisemman kuin iPhone muuten on.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.