Tässäkö ratkaisu rikkoutuviin näyttöihin? Videolla "maailman kestävin suojakalvo"

Matti Robinson
16. huhtikuuta, 2013 15:27

Älypuhelinten rikkoutumisen ykkössyyn täytyy olla puhelimen näytön pirstaloituminen. Suurilla kosketusnäytöillä varustetut puhelimet ovat erityisen herkkiä tippuessaan koville pinnoille, mutta korelaisyhtiö uskoo löytäneensä ratkaisun ongelmaan.
Maailman kestävimmäksi näytönsuojaksi tituleerattua ARK-suojakalvoa esitellään neljällä YouTube-videolla. Ensimmäisellä videolla suojakalvolla varustettu iPad mini saa tuta vasaran iskuja ja selvittää haasteen ilman näkyviä vaurioita.
Toisella videolla Galaxy S2:n näyttö ottaa vastaan metallikuulien iskuja, jonka jälkeen kalvo poistetaan ja näyttö on palasina ensimmäisen iskun jälkeen. Kahdella muulla videolla nähdään vasarointitestejä Galaxy S3:n ja ilmeisesti iPhone 3GS:n iPhone 4:n kanssa.
Aim High International -nimisen yrityksen valmistamaa ARK-suojakalvo on valmistettu kestävästä PET-muovista, jota käytetään esimerkiksi virvoitusjuomapulloissa.
Tietoa yhtiöstä ja sen valmistamasta suojakalvosta löytyy heikosti, mutta M.I.C. Gadget -sivuston mukaan sitä myydään Aasiassa edellä mainittujen laitteiden lisäksi ainakin iPhone 5:lle, iPadille ja Galaxy Note 2:lle. Hintaa kalvolla on noin viidestätoista kahteenkymmeneen euroa.



Lue myös nämä
Tägit
kosketusnäyttö suojakalvo ARK
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.