Nokian seuraava Lumia-julkaisu toukokuun 14. päivä

Teemu Laitila
25. huhtikuuta, 2013 19:00

Nokia aikoo ilmeisesti julkaista seuraavan Lumia-puhelimen 14. päivä toukokuuta Lontoossa pidetyssä tilaisuudessa. Yhtiö kutsuu mediaa paikalle otsikolla "The Nokia Lumia story continues".
Kutsu ei tarjoa tarkempia vihjeitä siitä, mitä tilaisuudessa on luvassa. Kyseessä on kuitenkin todennäköisesti puhelin, vaikka Nokian tiedetään kehittelevän myös tablettia Lumia-sarjaan. Viime aikaisissa huhuissa on pyörinyt Nokian osalta Yhdysvaltoihin Verizon-operaattorille menevä Lumia 928, joka on kuitenkin lähinnä Lumia 920 pienillä muutoksilla. Nokia tuskin myöskään julkaisisi Verizonin puhelinta Lontoossa.
Todennäköisempi vaihtoehto on muutamissa viimeaikaisissa vuotokuvissa esiintynyt Catwalk-koodinimellä tunnettu Lumia-malli. Kuvien perusteella laite vaikuttaisi alumiinikuoriselta, mikä on myös mainittu useammissa aiemmissa huhuissa. Kamera näyttäisi nousevan puhelimen takakuorta ylemmäs, mikä todennäköisesti liittyy tarpeeseen tehdä puhelimesta ohuempi säilyttäen kuitenkin kookkaamman kameramoduulin käytössä.
Huhuille saadaan kuitenkin varmistus noin kolmen viikon kuluttua.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Windows Phone Nokia Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.