Samsung tekee Galaxy S4:stä kestävän ja vedenpitävän version

Teemu Laitila
26. huhtikuuta, 2013 19:15

Samsung suunnittelee veden ja pölyn kestävää versiota yhtiön uudesta lippulaivasta, väittää Wall Street Journal. Luurin nimeksi on tulossa Galaxy S4 Active ja sen on tarkoitus saapua kauppoihin kesällä.
Huhu kovempaan menoon suunnitellusta Galaxy S4:stä lähti liikkeelle jo muutama päivä sitten, kun Samsungin Lähi-idän toiminnoista vastaavan johtajan kerrottiin maininneen asiasta lehdistötilaisuudessa.
Toisin kuin esimerkiksi Sony, jonka lippulaivamalli Xperia Z on pöly- ja vesitiivis, Samsung on tarjonnut erikoiskestäviä puhelimia vain keskihintaluokassa Xcover-malleillaan. Galaxy S4 Activen kerrotaan olevan hieman varsinaista SGS4-mallia paksumpi ja myös kalliimpi.
Wall Street Journalin tietojen mukaan Samsung toisi kestävän SGS-version kauppoihin heinäkuun aikana. Lehti ei kuitenkaan kerro, onko julkaisusta tarkoitus tulla maailmanlaajuinen, vai jääkö Galaxy S4 Active vain esimerkiksi aasialaiseksi kuriositeetiksi.
Samassa jutussa Wall Street Journal myös vahvistaa omalta osaltaan tiedon tulevasta Galaxy S4 Ministä, jonka pitäisi tulla myyntiin samoihin aikoihin heinäkuussa.
(uutiskuvassa Galaxy Xcover 2)

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy S4 Mini Samsung Galaxy S4 Samsung Galaxy S4 Active
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.