Apple iPhone 5S:n ennakkotilaukset alkavat 20. kesäkuuta?

Manu Pitkänen
29. huhtikuuta, 2013 12:25

Wall Street Journalin tietojen mukaan Applen iPhone 5S -älypuhelimen valmistus alkaa kuluvan kvartaalin aikana. Näin ollen puhelin esitellään todennäköisesti kesäkuussa WWDC-kehittäjätapahtumassa. Ranskalainen Nowhereelse.fr-sivuston julkaisemien kuvien mukaan iPhone 5S:n ennakkotilauksia aletaan ottaa vastaan Japanissa 20. kesäkuuta.
Nowhereelse.fr:n kuvat on otettu japanilaisen KDDI-operaattorin omistaman au-yhtiön työntekijöille tarkoitetusta dokumentista. Dokumentin aitoudesta ei ole täyttä varmuutta, mutta AppleInsiderin mukaan se muistuttaa tyypillistä japanilaisten puhelinmyyjien käyttämää cheat sheetiä. Dokumentista selviää myös se, että iPhone 5S:n varsinainen myynti alkaa heinäkuussa.
Apple järjestää WWDC-kehittäjätapahtuman 10.–14. kesäkuuta. Yhtiön markkinointijohtajan mukaan tapahtumassa esitellään uusi versio iOS:stä. Nowhereelse.fr:n mukaan iPhone 5S:ssä on iOS 7 -käyttöjärjestelmä.
IT-jätin toimitusjohtaja Tim Cook lupaili osavuosikatsauksen julkaisun yhteydessä, että Apple julkistaa uusia laitteita syksyllä. Hän ei kuitenkaan suostunut kommentoimaan nähdäänkö kesällä uusia laitteita.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iOS 7 Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.