Google testaa uutta Jelly Bean -versiota

Manu Pitkänen
29. huhtikuuta, 2013 9:46

Android Police -verkkosivusto kaataa kylmää vettä niiden niskaan, jotka ovat odottaneet tämän vuoden Google I/O -kehittäjätapahtumassa esiteltävän uuden Androidin olevan Key Lime Pie (5.0). Sivuston tietojen mukaan näyttää todennäköiseltä, että internetjätti esittelee toukokuussa uuden Jelly Bean -version (4.3).
Tiedot Android 4.3:sta perustuvat sivuston palvelinlogeihin. Sivustolla vierailleiden Android 4.3 -laitteiden IP-osoitteet viittaavat Googlen työntekijöihin, minkä takia Android Police ei pidä tietoja väärennettyinä. Uskottavuutta lisää myös se, että merkkejä Android 4.3 JWR23B:stä on löytynyt myös Chromiumin bugiraportointisivulta. Muitakin merkkejä on löydetty.
On tietysti mahdollista, että Google esittelee Key Lime Pie -koodinimellä tunnetun Android 5.0 -käyttöjärjestelmän I/O-tapahtumassa, mutta havaintojen puutteen vuoksi se näyttää epätodennäköiseltä. Reutersin tietojen mukaan Google aikoo tuoda toisen sukupolven Nexus 7:n myyntiin kesällä, eli se kuulunee I/O-tapahtuman antiin.

Lue myös nämä
Tägit
Android Google Android 5.0 Google Nexus 7 Android 4.3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.