Facebook-puhelin ei myy - mainostus lopetetaan jo?

Valtteri Ahonen
13. toukokuuta, 2013 19:45

Amerikoista kantautuneiden viimeisimpien huhujen mukaan Yhdysvaltojen jättioperaattori AT&T olisi lopettamassa HTC:n "ensimmäisen Facebook-puhelimen" tarinan merkittävästi lyhempään kuin aiemmin oli kaavailtu. Sanomattakin selvää, että tämä olisi sosiaalisen median johtotähdelle suuri pettymys.
BGR:n mukaan HTC First -luuri on myynyt järisyttävän huonosti, eikä sen markkinointia aiota pian enää jatkaa. Myös puhelimen tuki katkaistaan aiottua lyhempään, kertovat "luotettavat lähteet". Ilmeisesti laitetta ei aiota myydä edes varastoista loppuun, vaan myymättömät puhelimet palautetaan HTC:lle. Tarkempaa tietoa laitteen valikoimasta poistumisen ajankohdasta ei ole.
HTC First tuli myyntiin huhtikuun puolessa välissä 99 dollarin hintaan, mutta alle kuukauden jälkeen puhelimen sai itselleen operaattorin kautta jo 99 sentillä - siis käytännössä ilmaiseksi. BGR kertoo lähteidensä kuitenkin arvioivan AT&T:n myyneen viime viikolla (heti sen jälkeen kun hintaa oli leikattu) vain 15 000 kappletta kyseistä laitetta koko maassa.

Lue myös nämä
Tägit
Facebook AT&T HTC First
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.