Oletko valmis? Scentee mahdollistaa tuoksujen lähettämisen puhelimella (video)

Sami Koivunen
13. toukokuuta, 2013 18:31

Miltä kuulostaisi mahdollisuus lähettää kaverille tuoksuja kännykän välityksellä? Engadget uutisoi, kuinka ChatPerf-yhtiö on kehittänyt Japanissa Scentee-nimisen lisälaitteen, jonka avulla käyttäjälle luvataan mahdollisuus juuri siihen. Laite toimii iOS- ja Android-puhelimissa ja vaatii erillisen sovelluksen toimiakseen.
Käytännössä laitteessa on uudelleentäytettävä säiliö, jonka nestemäinen sisältö hajoaa aineen saadessa puhelimelta tarvittavan komennon ja sekoittuessa ilman kanssa.
Sovellus mahdollistaa hajujen lähettämisen toisille saman laitteen omistaville käyttäjille. Kyseessä on toistaiseksi prototyyppi, mutta laitteen uskotaan saapuvan markkinoille vielä tänä vuonna.
Scentee-laitetta voisi käyttää lukemattomiin tarkoituksiin, mutta yhtiö itse kertoo laitteen mahdollistavan esimerkiksi "rentouttavan tuoksun" yhdistämisen vaikkapa kavereille lähetettyihin viesteihin. Lisäksi yhtiö uskoo peliteollisuuden tarjoavan lukuisia mahdollisuuksia ja esimerkiksi räiskintäpeleihin yhdistettynä laitteella voisi tuottaa ruudin käryä.
Katso alta esittely Scentee-laitteesta ja -sovelluksesta.

Lue myös nämä
Tägit
älypuhelin Android iOS Scentee ChatPerf tuoksut
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.