Videolla: mainostoimiston konsepti hahmottelee litteämpää ulkoasua Applen iOS-järjestelmään

Teemu Laitila
13. toukokuuta, 2013 11:31

Kevät on mielenkiintoisten julkistusten aikaa ja myös Applella on uutta kerrottavaa tuotteistaan ensi kuun aikana. Yhtiö aikoo julkaista uuden versio iPhoneissa ja iPadeissa käytetystä iOS-järjestelmästä kesäkuun 10. päivä vuoden isoimmassa kehittäjätapahtumassaan.
Ennakkohuhujen perusteella iOS 7 olisi ottamassa ehkä merkittävänkin askeleen pois aiemmasta todellisia esineitä ja materiaaleja jäljittelevästä 3D-tyylistään kohti nykyistä tasaisempaa ja yksinkertaisempaa ulkoasua. Mitään virallisia esimerkkejä uudesta tyylistä ei ole vielä olemassa, mutta digitoimisto Simply Zesty on luonut itse hahmotelman siitä, miltä iPhone voisi näyttää päivitetyllä ulkoasulla.
Videota katsellessa ei voi välttyä Windows 8 -vaikutelmalta, sillä Simply Zestyn luomassa konseptissa 3D-efekti on kuopattu kokonaan ja päivitetyt ikonit muistuttavat vahvasti Microsoftin käyttämiä tapahtumaruutuja. Uudistuksia on tapahtunut myös kotiruudulla sekä lukitusruudulla, johon mainostoimisto on visioinut huomattavasti nykyistä enemmän muokattavuutta.
Tällä hetkellä video on kuitenkin vielä pelkkä visio, mutta ennustusten osuvuus paljastuu lopullisesti vajaan kuukauden päästä.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone Apple iPad mini Apple iPad iOS 7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.