Näillä videoilla Nokia esitellee uutta Lumiaa ja sen kameraa

Matti Robinson
15. toukokuuta, 2013 11:10

Nokia lisäsi eilen YouTubeen uuden Lumia 925:n julkistuksen yhteydessä viisi videoita, joissa esitellään erityisesti laitteen mukana tulevaa Smart Camera -sovellusta.
Alla ensimmäisenä olevan, itse laitteen esittelyvideon jälkeen on neljä videota, joissa Nokia esittelee Smart Camera -sovelluksen eri toimintoja. Sovellus ottaa muutaman sekunnin aikana kymmenen viiden megapikselin kuvaa, joita on mahdollista manipuloida jälkikäteen eri tavoin.
Videoilla esitellään järjestyksessä toiminta- ja urheilukohtauksiin soveltuvaa Action Shotia, henkilökuvan naamanvaihtoa, hämäräkuvaamista ja liikkuvien kohteiden poistamista.
Osa ominaisuuksista on tuttuja esimerkiksi Android-puhelimista tai kilpailevan alustan kolmannen osapuolen sovelluksista. Mielenkiintoista sovelluksessa on, että edellämainittuja ja muita Smart Camera -ominaisuuksia tai -efektejä voi yhdistää myös samaan kuvaan.
Smart Camera -sovellus saapuu Amber-päivityksen myötä myös kaikkiin nykyisen sukupolven Lumia-puhelimiin, joista löytyy Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmä.




Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia Lumia Windows Phone Smart Camera
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.