Jolla videohaastattelussa: tuomme innovaation takaisin käyttäjäkokemukseen

Teemu Laitila
22. toukokuuta, 2013 10:52

Jolla esitteli omaa puhelintaan ensimmäistä kertaa maanantaina ja Puhelinvertailu kävi paikan päällä haastattelemassa yhtiön myyntijohtaja Mikko Pyykköä, joka vastaili kysymyksiin yhtiön suunnitelmista ja juuri esitellyn laitteen julkaisusta.
Pyykön mukaan Jollan pääasiallinen suunnitelma ainakin aluksi on saada omia puhelimia kuluttajien käteen. Jollalla uskotaan, että puhelin viehättäisi ainakin teknisesti taitavia ja tekniikasta kiinnostuneita ihmisiä sekä myös design-tietoisia, jotka haluavat erottua "korealaispuhelinten ja omena-puhelinten" massasta.
Maanantaina julkaistusta laitteesta ei ole juuri paljastettu tarkkkoja speksejä. Pyykön mukaan Jolla ei kuitenkaan edes halua lähteä kisaamaan spekseillä, vaan yhtiön prioriteetina on yhdistää rauta ja käyttökokemus saumattomaksi kokonaisuudeksi. Jolla erottautuu isompien kilpailijoiden lippulaivoista myös 399 euron hinnallaan, joka on saatu pidettyä matalampana kevyen käyttöjärjestelmän ansiosta.
Lisäksi Mikko Pyykkö ottaa haastattelussa kantaa mahdollisiin qwerty-puhelimiin sekä siihen miten yhtiö näkee Nokian N9:n vahvan perinnön omassa työssään. Haastattelun lopussa myös Jollan Chief Engineer Marko Saukko kertoo, miten Jolla aikoo hoitaa puhelinten päivitysten jakelua.
Katso koko haastattelu:

Lue myös nämä
Tägit
Jolla Sailfish
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.