iPhonea käytetään yli 50 prosenttia aktiivisemmin kuin Androidia

Valtteri Ahonen
29. toukokuuta, 2013 20:42

Experianin keräämistä luvuista selviää, että amerikkalaiset käyttävät älypuhelintaan keskimäärin 58 minuuttia päivässä. Tästä ajasta 46 prosenttia vietetään vielä perinteisesti puhuen ja tekstaten.
Sosiaalisen median palveluiden parissa vietetään keskimääräisestä 58 minuutista noin 9, vain hieman enemmän kuin nettisurffailuun muutoin. Luvuissa on otettu huomioon sekä käyttöjärjestelmien sisäänrakennetut ja mukana toimitetut ominaisuudet, sekä kolmansien osapuolien sovellusten käyttö.
Esimerkiksi videoiden katselun voisi kuvitella kuluttavan paljon aikaa, mutta koska vain 2,3 prosenttia vastaajista kertoi ylipäätään katsovansa kännykällä videoita tyypillisenä päivänään, jäi videoiden osuus keskimääräisestä päivästä tämän myötä alle yhteen prosenttiin.


Mielenkiintoisessa tilastossa on myös saatu ero iPhonen ja Androidin välille, uutisoi Apple Insider. Android-käyttäjät kuluttivat lukujen mukaan älypuhelimensa ääressä päivittäin 49 minuuttia, kun taas iPhone-käyttäjät jopa tunnin ja vartin, eli yli 50 prosenttia enemmän.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iPhone Android tutkimus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.