Kuvissa: Lumioiden tuleva Amber-päivitys

Teemu Laitila
29. toukokuuta, 2013 15:52

Nokian tuleva Amber-niminen Windows Phone 8 -päivitys esiintyy tuoreissa kiinalaislähtöisissä kuvissa, joissa poseeraa tuore Lumia 925 -puhelin.
Kuvat eivät juuri paljasta uusia ominaisuuksia, vaan Amber-päivityksen uudistukset käytiin läpi suurelta osin jo Lumia 925:n julkistuksen yhteydessä. Kuvissa kuitenkin näkyy muun muassa lukitusruudun uusi kello, joka on näkyvissä myös silloin kun näyttö on sammutettuna. Toinen kuva näyttää suureen osaan Lumia-mallistoa tulevan FM-radion käyttöliittymän ja nähtävillä on myös asetukset näytön värien ja värilämpötilan säätämiseksi.
WMPoweruserin mukaan muita päivityksen myötä saapuvia ominaisuuksia ovat ruudun avaaminen tuplanäpäytyksellä, puhelimen äänen mykistäminen kääntämällä laite ympäri (flip to silence), mahdollisuus kasvattaa kameran ISO-arvoa 3200 saakka sekä tietysti Nokian uudet kameraominaisuudet, joita esiteltiin muutama viikko sitten Lumia 925:n julkaisutilaisuudessa.
Nokia kutsuu omille puhelimilleen tulossa olevaa päivitystä Amber-nimellä, mutta kyseessä on itse asiassa Microsoftin GDR2-päivitys (General Distribution Release 2), jonka päälle Nokia on lisännyt vain omiin laitteisiinsa tulevia ominaisuuksia. Amber on esiasennettu kesän aikana myyntiin tulevaan Lumia 925 -malliin ja todennäköisesti sen ilmestymisen jälkeen Amber saapunee myös muihin Lumia-puhelimiin.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Microsoft Nokia Lumia Windows Phone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.