Acerilta keskihintainen jättiluuri: Liquid S1 5,7 tuuman näytöllä

Teemu Laitila
3. kesäkuuta, 2013 17:14

Nykyään jokaisella Android-valmistajalla on pakko olla oma viiden ja kuuden tuuman välille sijoittuva puhelinmallinsa. Acer on viimeisten joukossa tuonut markkinoille oman ehdokkaansa, jonka ruudun koko on 5,7 tuumaa.
Acer Liquid S1 ei sisällä Full HD -ruutua, vaan se toimii maltillisemmalla 720x1280 resoluutiolla, mikä tarkoittaa hieman yli 257 pikseliä tuumalle. Acerin Float UI:lla kuorrutettua Android 4.2 -järjestelmää vauhdittaa MediaTekin 1,5 GHz:n taajuudella toimiva neliydinprosessori, muistia on 1 gigatavu ja tallennustilaa kahdeksan gigatavua ja laite tukee microSD-kortteja. LTE-yhteyksiä ei ole tarjolla.
Liquid S1:ssä on selvästi tehty kompromisseja uusimman tekniikan poisjättämisellä, mutta sen ansiosta hinta on saatu painettua huomattavasti alemmas kuin yleensä vastaavankokoisilla laitteilla. Puhelimen lähtöhinta on 349 euroa, mikä tekee siitä oivan vaihtoehdon, jos ruudun koko on puhelimessa tärkeimpiä ominaisuuksia.
Pieni mutka matkassa on vielä se, että ainakaan Acerin tiedotteessa Liquid S1:n saapumisesta Suomeen ei mainita tarkemmin. Myynti kuitenkin alkaa useissa Euroopan maissa syksyn aikana, joten Suomen julkaisukaan ei vaikuta mahdottomalta.

Lue myös nämä
Tägit
Acer Android Acer Liquid S1
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.