Nyt alkaa hahmottua: Lisää Nokia EOS -kuvavuotoja, XX megapikseliä

Matti Robinson
6. kesäkuuta, 2013 8:40

Kesän ja yksi vuoden odotetuimmista puhelimista on Nokia 808 PureView'n kameran ja Lumia-malliston muotoilun ja käyttöjärjestelmän yhdistävä puhelinmalli, jonka koodinimenä pidetään EOS:a.
Nokia on onnistunut pitämään projektin suhteellisen hyvin salassa, mutta arvioidun heinäkuun julkistuksen lähestyessä on kuvia alkanut vuotaa verkkoon. Eilen jakamamme kuvien jälkeen GSMArena ja WPCentral ovat saaneet käsiinsä uusia live-kuvia.
GSMArenan käyttäjän lähettämät kuvat ovat suttuisia, mutta niistä erottuu silti aiemmin julkaistun kaltainen laite. Lisäksi kuvat oli lähetetty parin tunnin sisällä alkuperäisistä kuvavuodoista, joten 3D-mallinnuksen todennäköisyys on pienempi.

Vielä paremmassa valossa ja tarkempia kuvia oli bongannut WPCentral, joka löysi uuden Twitter-käyttäjätilin lisänneet kuvat. Vizileaks-nimellä rekisteröity tunnus oli lisännyt tähän mennessä Twitteriin kolme kuvaa laitteesta.



Näiden vuotojen jälkeen Nokia EOS-mallin julkaisu alkaa näyttää jo aika todennäköiseltä. Tekniikasta ei juuri ole tietoa, mutta kuvista vaikuttaisi, että esimerkiksi langaton lataus mahdollistetaan erillisillä suojakuorilla. Noin suuren kameramodulin sisältä tuskin löytyy myöskään alle 20 megapikselin kennoa. Muuten speksien voi olettaa olevan lähellä Lumia-huippumalleja.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia EOS
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.