Samsungin uusi kamerapuhelin paljastui: Galaxy S4 Zoom isolla optiikalla (päivitetty)

Teemu Laitila
8. kesäkuuta, 2013 11:44

Samsungin pitkää huhuttu Galaxy S4 Zoom on päässyt ensimmäisiin kuviin, jotka SamMobile on julkaissut ennen laitteen virallista julkaisua vajaan parin viikon päästä.
Etupuoleltaan Galaxy S4 Zoom muistuttaa kovasti esimerkiksi Galaxy S4 Miniä, mutta laite on huomattavasti paksumpi ja sen takakannesta pistää esiin massiivinen linssi, joka aiempien huhujen perusteella tarjoaisi kymmenkertaisen optisen zoomin. Linssin kumppanina on nykyisten tietojen perustella 16 megapikselin kuvakenno.
SamMobilen mukaan laite sisältäisi 4,3 tuuman Super AMOLED -näytön 540x960 pikselin resoluutiolla ja keskitason speksit kuten kaksiytimisen 1,6 GHz:n taajuudella toimivan prosessorin, 8 gigatavua tallennustilaa (laajennettavissa microSD-kortilla), Bluetooth 4.0 LE -yhteydet ja 802.11 a/b/g/n WLAN-yhteydet. Kuten kuvissa näkyy, laite sisältää erillisen kameranäppäimen ja volume-näppäinten kerrotaan toimivan zoomina.
Vaikka Galaxy S4 Zoomin ulkoasu muistuttaakin kovasti kameraa, kyseessä on siitä huolimatta täysiverinen puhelin. Ilman useampia kuvia on hankala sanoa kuinka massiivinen laitteen takakuoressa oleva optiikka todellisuudessa on, mutta ensimmäisen kuvan perusteella Nokian alkuperäinen PureView 808 vaikuttaa hyvin taskuun sopivalta tähän verrattuna. Puhelinvertailu tulee olemaan paikalla Lontoossa, jossa Samsungin odotellaan esittelevän puhelimen virallisesti.
Päivitys 12:09
TechTastic-sivuston julkaisemat lisäkuvat laitteesta antavat lisää osviittaa siitä, että Galaxy S4 Zoom on todellisuudessa viime vuotisen Galaxy Cameran seuraaja eikä nimestään huolimatta varsinainen Galaxy S4 -variantti.



Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy S4 Zoom
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.