Samsung esitteli uuden Galaxy Ace 3 -älypuhelimen

Manu Pitkänen
10. kesäkuuta, 2013 12:12

Samsung on esitellyt uuden Galaxy Ace 3 -älypuhelimen, josta tulee saataville markkina-alueesta riippuen 3G- ja LTE-malli.
Samsug Galaxy Ace 3:n edeltäjään, noin 200 euroa maksavaan Ace II:een, nähden teknisiä muutoksia ei ole tehty kamalan paljoa. Näyttö on kasvanut 4,0 tuumaan ja tuplaydin prosessorin kellotaajuus on noussut yhteen gigahertsiin. Näytön resoluutio ja kameran megapikseleiden määrä on säilynyt muuttumattomana.
Ace 3:n 3G-versiossa on neljä gigatavua sisäistä tallennusmuistia, josta vain 1,77 gigatavua on vapaata. 4G-mallissa vastaavat luvut ovat 8 gigatavua ja noin 5 gigatavua. MicroSD-korttipaikan avulla tallennustilaa saa lisää.
Android 4.2. -käyttöjärjestelmällä varustettu Galaxy Ace 3 sisältää myös kirjavan joukon Samsungin omia ohjelmistoja, kuten S Translatorin, S Travelin ja S Voicen. Smart Stay -ominaisuuden avulla puhelin tarkkailee koska käyttäjä katsoo puhelimeen. Kun katse on poissa puhelimesta, puhelimen näyttö himmenee ja menee pois päältä virran säästämiseksi.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy Ace 2 Samsung Galaxy Ace 3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.