HTC esitteli uuden UltraPixel-kameralla varustetun puhelimen

Manu Pitkänen
19. kesäkuuta, 2013 11:38

Jos pidit HTC Onesta, niin melko varmasti yhtiön uusi Aasian markkinoille suunniteltu Buttlerfly s -älypuhelin kiinnostaa vähintäänkin yhtä paljon (vaikka Butterfly s onkin ennemminkin J Butterflyn seuraaja). Butterfly s muistuttaa ulkoisesti edeltäjäänsä, mutta teknisesti se on enemmän parannettu HTC One.
HTC Butterfly s:stä löytyy Onesta tuttu neljän megapikselin ja 1/3 tuuman kenno (UltraPixel-kamera), joka on yhdistetty 28 millimetrin f/2.0 -optiikkaan. Edestä löytyy 2,1 megapikselin kamera, joka on niin ikään tuttu Onesta. Suoritin Butterfly s:ssä 1,9 gigahertsin kellotaajuudella tikittävä neliytiminen Snapdragon 600, eli se on 200 megahertsin verran vikkelämpi kuin One. Keskusmuistia on kahden gigatavun verran. Puhelimen Super LCD 3 -tekniikkaan perustuva Full HD -näyttö on kooltaan viisi tuumaa ja sitä ympäröi kaksi kaiutinta.
Onessa käytetty 2300 milliampeeritunnin akku on vaihtunut selvästi suurempaan 3200 milliampeerituntiseen malliin. HTC:n mukaan täydestä akusta pitäisi löytyä virtaa 3,5 päivää kestävään jatkuvaan musiikin kuunteluun. 16 gigatavun tallennusmuistia voi laajentaa halutessaan microSD-kortilla.
Butterfly s tulee myyntiin Taiwanissa heinäkuussa. Saatavuustietoja muiden maiden osalta ei ole julkistettu.

Lue myös nämä
Tägit
HTC HTC Butterfly HTC Butterfly S
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.