Yle: Nokia kutsui hallituksen koolle – valmistaudutaan tekemään "tulevaisuuden kannalta keskeisiä päätöksiä"

Manu Pitkänen
20. kesäkuuta, 2013 16:56

Nokian pitäessä eilen perinteisiä kesäjuhliaan, yhtiön hallitus kutsuttiin koolle ja ainakin osa hallituksen jäsenistä on tänäänkin käsittelyvalmiudessa. Asiasta kertoi Yle Uutiset, jonka mukaan Nokian uskotaan valmistautuvan tekemään yhtiön tulevaisuuden kannalta keskeisiä päätöksiä.
Yle ei osaa sanoa mistä syystä hallitus kokoontui eilen ja minkä takia osa jäsenistä on tänäänkin käsittelyvalmiudessa. Nokian ympärillä on vellonut viime aikoina runsaasti ostohuhuja. Ensin Huawein kerrottiin olevan kiinnostunut suomalaisesta matkapuhelinyhtiöstä ja sitten WSJ kertoi Microsoftin käyneen keskusteluja Nokian matkapuhelintoimintojen ostamisesta. Huawein tapauksessa puheet suunnitelmista pyörrettiin nopeasti ja Microsoftinkin kerrotaan jättäneen suunnitelmansa keskustelujen tasolle. Siemensin omistamalle Nokia Siemens Networksin puolikkaallekin etsitään ostajaa.
Hallituksen kokouksen aiheesta ja päätöksistä kuultaneen viimeistään 18. heinäkuuta kun Nokia julkaiseen toisen neljänneksen osavuosikatsauksen.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Microsoft Windows Phone Nokia Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.