Nokian Stephen Elop palkittiin työstään

Valtteri Ahonen
1. heinäkuuta, 2013 22:50

Nokian nykyinen toimitusjohtaja Stephen Elop on saanut työstään palkinnon. Palkinnon on myöntänyt European Association of Communication Directors (EACD).
Elop sai vuosittain jaettavan European Communication Award (2013) -palkinnon työstään kommunikaatioalan edistämisen puolesta. Palkinto myönnetään saavutuksista Euroopan tasolla.
Stepehen Elop astui Nokian johtoon vaikeana aikana vuonna 2010, minkä jälkeen hänet on opittu tuntemaan suorapuheisena avoimena. Tämä tuli ilmi mm. hänen kuuluisaksi tulleesta "burning platform" -lausahduksestaan. Palkinto myönnettiin hänen uniikista tyylistään toimia ja sitoutumisestaan panna työntekijät ja asiakkaiden mielipiteet etusijalle. Suomalaisten näkökulmasta työntekijöiden edun ajamista voi olla vaikea nähdä, sillä Nokia on ollut viime aikoina selkeästi maan suurin irtisanoja.
EACD on vuonna 2006 perustettu kommunikaatioalan ammattilaisten järjestö, jonka tehtävä on edistää kommunikaation monimuotoisuutta ja auttaa ylittämään kulttuurien rajoja, sekä muodostamaan alan normeja ja käytöntöjä.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Stephen Elop
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.