Lumiat ovat saaneet kaksi kansainvälistä muotoilupalkintoa

Valtteri Ahonen
2. heinäkuuta, 2013 15:40

Nokia kertoo blogissaan Lumioiden saaneet kaksi uutta palkintoa muotoilustaan. Palkinto on myönnetty luonnollisesti uudelle Lumia-sukupolvelle, eli se koskee malleja 920, 820 ja 620.
Lumiat palkittiin kultaisella IDEA-palkinnolla (Industrial Design Excellence Award) kommunikaatiovälineiden kategoriassa. Samassa kategoriassa palkittiin pronssi-palkinnolla myös Nokia 206 -puhelin. Samassa sarjassa palkittiin myös molemmat HTC:n Windows Phone -malleista, toinen kultaisella ja toinen hopeisella palkinnolla.
Perusteluissa Nokian puhelimia kehutaan todella loppuun asti mietityiksi ja laadukkaasti rakennetuiksi tuotteiksi, ja samoja suunnitteluperiaatteita on toteutettu läpi koko tuoteperheen, kalliimmista tuotteista edullisempiin.
Puhelinmallien saamien palkintojen lisäksi Nokia sai myös yleisluontoisemman kulta-palkinnon design-suunnitelmastaan, jonka keskiössä ovat värit ja materiaalit. Nokian kehutaan tuoneen värit takaisin puhelimiin, ja varsinkin älypuhelinten laitekategoriaan, joka ehti pitkään olla tunnistettavan harmaankirjava.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia Lumia IDEA-palkinto
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.