HTC lopetti tuen vain 15 kuukautta vanhalle One S:lle

Teemu Laitila
3. heinäkuuta, 2013 12:33

HTC on ilmoittanut, että yhtiön viime vuoden huhtikuussa julkaisema HTC One S ei saa enää uusia päivityksiä. Ilmoitus on ikävä One S:n omistajille, joille vielä helmikuussa luvattiin uusia ominaisuuksia One-mallin julkistuksen myötä.
AndroidAndMe-sivuston mukaan HTC ei kuitenkaan ole päivittämässä One S:n Android-käyttöjärjestelmää eikä myöskään Sense-käyttöliittymää, vaikka One S on vain alle puolentoista vuoden ikäinen ja oli julkaisunsa hetkellä hinnoiteltu korkeampaan keskihintaluokkaan.
One S:n tuorein ja viimeinen käyttöjärjestelmäversio on Android 4.1.1. Saamatta jäävät siis 4.2:n mukana tulleet uudet ominaisuudet sekä One-mallin mukana lanseeratun Sense 5 -käyttöliittymän muutokset.
Syy päivitysten lopettamiseen ei pitäisi olla liian hitaassa laitteistossa, sillä One S:n kaksiytiminen Snapdragon S4 Plus ja gigatavu RAM-muistia pitäisi olla riittävästi uusimmankin Android-version ajamiseen. Todennäköinen syy lienee One S:n kohtalaisen heikko menekki siitäkin huolimatta, että One S oli loistava puhelin omassa hintaluokassaan.
One S:n kanssa samaan aikaan markkinoille saapunut edellisvuoden lippulaivamalli One X eri variantteineen on edelleen saamassa aiemmin luvatut päivitykset.

Lue myös nämä
Tägit
Android HTC One S
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.