Huhut paketissa: LG:n Optimus G2 5,2 tuuman näytöllä ja optisella kuvanvakaimella?

Teemu Laitila
4. heinäkuuta, 2013 12:38

LG:n Optimus G oli ilmestyessään yksi tehokkaimpia Android-puhelimia ja nyt sille odotetaan seuraajaa, joka sekin vaikuttaisi olevan pätevä laite ainakin speksilistan perusteella.
Aiemmin oikeiksi osoittautuneita tietoja vuotaneen kreikkalaisen Techblog.gr-sivuston mukaan Optimus G2 sisältäisi 5,2 tuuman kokoisen näytön, joka luonnollisesti toimisi 1920x1080 pikselin resoluutiolla. @evleaks-tunnuksen vuotaman kuvan perusteella näytön reunat ovat kohtalaisen ohuet, mikä helpottanee ison puhelimen käsittelyä.
Muistin määrästä on kahta erilaista tietoa. Korealainen sivusto Naver väittää laitteen olevan varustettu kolmella gigatavulla RAM-muistia, kun kreikkalaissivusto tietää kertoa standardimmasta kahdesta gigatavusta.
Nokian julkaistua ensimmäisen optisella kuvanvakaimella varustetun puhelimen viime vuonna, OIS on pikku hiljaa valumassa myös muiden valmistajien laitteisiin. Techblog.gr:n mukaan kuvanvakain löytyisi myös Optimus G2:n 13 megapikselin kamerasta.
LG on jo aiemmin vahvistanut, että Optmius G -sarjan seuraavassa laitteessa tullaan käyttämään Qualcommin Snapdragon 800 -järjestelmäpiiriä, joka vaikuttaisi olevan standardivalinta syksyllä julkaistavien huippupuhelinten moottoriksi.
Puhelinta odotetaan markkinoille viimeistään syksyn aikana.

Lue myös nämä
Tägit
LG Android LG Optimus G2
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.