Huhu: HTC One saattaa muuttua Windows-puhelimeksi tulevaisuudessa

Teemu Laitila
8. heinäkuuta, 2013 14:16

Jo kesäkuun puolelta olevan, mutta niukasti uutisoidun huhun mukaan HTC suunnittelisi One-mallin kierrättämistä Windows Phone -käyttöön. Neowinin lähteen mukaan laite ei olisi identtinen, mutta erittäin samankaltainen.
Laitteen näyttö olisi 4 - 5 tuuman välillä eli suurin piirtein samaa kokoluokkaa kuin alkuperäinen HTC One 4,7 tuuman ruudullaan. Myös rungon kerrotaan olevan suurelta osin alumiininen. Lisäksi Onen UltraPixel-kamera on mahdollinen ominaisuus.
Puhelimen julkistusta odotetaan syksyksi ja laite nähtäisiin kauppojen hyllyillä joskus loppuvuodesta. Neowinin lähteen mukaan käyttöjärjestelmänä olisi Windows Phone 8 GDR3. Todennäköisesti loppuvuodesta saapuva Windows Phone 8 -järjestelmän GDR3-päivitys tuonee mukanaan tuen Full HD -näytöille sekä esimerkiksi neliydinprosessoreille.
Vaikka kyseessä on vasta hyvinkin epämääräinen huhu ja potentiaaliseen julkistukseen on ehkä kuukausia, ajatus Onen kierrätyksestä Windows-puhelimena ei ole erityisen yllättävä. Android-lippulaivojen kierrätys on jo vanha käytäntö Windows Phone 7 -ajoilta ja HTC on saanut paljon kehuja Onen muotoilusta, joten miksi jättää tilaisuus käyttämättä.

Lue myös nämä
Tägit
HTC Windows Phone HTC One
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.