Motorolan uuden lippulaivan markkinointiin aiotaan upottaa 500 miljoonaa dollaria

Manu Pitkänen
11. heinäkuuta, 2013 10:32

Wall Street Journalin tietojen mukaan Google on antanut Motorolan käyttää jopa 500 miljoonaa dollaria tulevan Moto X -älypuhelimen markkinointiin Yhdysvalloissa ja ulkomailla. Lienee sanomattakin selvää, että matkapuhelinyhtiöllä on korkeat odotukset puhelimen menestyksen suhteen.
Puhelin tulee myyntiin Yhdysvalloissa neljällä suurimmalla operaattorilla. Motorola on minimoinut operaattoreiden puhelimeen lisäämien ohjelmien, ns. bloatwaren, määrää. Kuluttajille tarjotaan mahdollisuutta kustomoida puhelinta kuorien värien ja kaiverrusten avulla. Tehtaalla asennettavan taustakuvan voi myös itse määrätä. Moto X valmistetaan Yhdysvalloissa.
Ennakkotietojen perusteella puhelin on tuupattu täyteen erilaisia sensoreita, joiden avulla laite tunnistaa ympäristön olosuhteet ja mukautuu niitä vastaavaksi. Jos Moto X esimerkiksi havaitsee, että se on liikkuvassa autossa, kytkee se päälle puheohjauksen.
Huhujen perusteella Moto X on teknisten ominaisuuksien puolesta osoittautunut varsin keskinkertaiseksi laitteeksi. Järjestelmäpiiri on kaksiytiminen 1,7 gigahertsinen Snapdragon S4 Pro ja näytön resoluutio on 720p. Kamerassa on 10 megapikseliä.

Lue myös nämä
Tägit
Android Google Moto X Motorola Moto X
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.